Η Χάρτα της Διαφορετικότητας έχει υπογραφεί από το Public Group!

 

Το Public Group υπέγραψε τη Χάρτα της Διαφορετικότητας του Generation 2.0 RED και είναι πλέον μέλος του Δικτύου οργανισμών του Diversity in the Workplace. Η κυρία Ηλέκτρα Διαμαντή, HR Director στο Public Group, δήλωσε με αφορμή την υπογραφή της Χάρτας: «Για τους ανθρώπους του Public Group, “αγκαλιάζω τη διαφορετικότητα” σημαίνει τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας όπου όλοι αισθάνονται υποστήριξη, εκτίμηση και τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά. Ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να χτίσουν μια καριέρα που αγαπούν και να αφήσουν το σημάδι τους στην ιστορία των Public! Μία από τις βασικές αξίες της εταιρείας είναι να γιορτάζει τη διαφορετικότητα, αναγνωρίζοντας ότι μοναδικοί άνθρωποι φέρνουν μοναδικές ιδέες και καινοτόμες λύσεις. Για να διασφαλιστεί αυτό στην πράξη, έχουν τεθεί συμπεριληπτικές πολιτικές και διαδικασίες, τόσο κατά το στάδιο της πρόσληψης όσο και στη μετέπειτα πορεία στον οργανισμό. Η δέσμευση αυτή του Public επισφραγίζεται με τη δημιουργία της OrangeGen, μιας γενιάς που επικεντρώνεται μόνο στις συμπεριφορές που μας ενώνουν».

 

 

Η Χάρτα της Διαφορετικότητας δημιουργήθηκε βάσει ευρωπαϊκών προτύπων και είναι σύμφωνη με όσα ορίζει ο νόμος 4443/2016 για την ισότιμη μεταχείριση. Στόχος της είναι μια συμπεριληπτική ελληνική αγορά εργασίας, όπου καταρχάς θα γίνεται σεβαστή η διαφορετικότητα σε κάθε της μορφή, και προωθείται η αρχή της μη διάκρισης, προκειμένου κάθε άτομο ανεξαρτήτως ταυτότητας ή συνδυασμού ταυτοτήτων να είναι ορατό και ενεργό στην αγορά εργασίας και κατά συνέπεια στην κοινωνία.

 

 

Το Public Group

Το Public Group επενδύει σταθερά στις συνεργασίες με καινοτόμες εταιρείες, ταλαντούχες ομάδες και πλατφόρμες, έχοντας ως επίκεντρο την αγορά του Omnichannel Retail και το δημοφιλές brand των Public μέσω του επενδυτικού βραχίονα PCP (Public Capital Partners). Προσδοκία του είναι να διαδραματίζει ένα θετικό ρόλο στην προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αλλά και στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Τα Public είναι ο πληρέστερος OmniChannel Retailer προσφέροντας προϊόντα Tεχνολογίας, Home Living & Ψυχαγωγίας και καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρουν ευελιξία και ευκολία στους πελάτες. Η καινοτομία είναι μέρος του DNA της αγαπημένης μάρκας Public. Το δίκτυο καταστημάτων αποτελείται από 59 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, 3 eCommerce και ένα οικοσύστημα ψηφιακών πλατφορμών, όπως: ticketspublic.gr, publicbookawards.gr & bookfriends.gr

 

Το Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity

Το Generation 2.0 RED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποτελείται από μια διεπιστημονική ομάδα ανθρώπων διαφορετικών καταγωγών  που μοιράζονται το κοινό όραμα ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα σε ισότιμη και ενεργό συμμετοχή σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία ατομικά και  συλλογικά. Η αποστολή του Generation 2.0 RED υλοποιείται μέσα από μια ολιστική προσέγγιση με δράση και έρευνα, με στόχο την προώθηση των  ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ισότητας και της διαφορετικότητας και την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων.

Μάθετε πώς μπορείτε και εσείς να υπογράψετε τη Χάρτα της Διαφορετικότητας και να ωφεληθείτε από τις δράσεις του Δικτύου εδώ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *